El 27 de de novembre de 2020, en el decurs del 41è Congrés de la Sociedad Española de Medicina Interna (SEMI)  es va procedir a l’entrega del Premi Internista Jove Dr. Jaime Merino al Dr. Andreu Fernández-Codina.

El Dr. Fernández-Codina és col.laborador post-doctoral del Grup de Recerca en Malalties Autoimmunes Sistèmiques de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i metge especialista del Servei d’Urgències-Medicina de l’Hospital Clínic de Barcelona, així com Assistant Professor del Windsor Regional Hospital i consultor en Reumatologia del Saint Joseph’s Health Care de London, Ontario, Canadà. La seva activitat investigadora s’ha centrat en la malaltia relacionada amb la IgG4 i actualmente és membre del comitè científic del “Registro Español de Enfermedad Relacionada con la IgG4”.

El Premi Internista Jove distingeix metges internistes, clínics i/o investigadors, menors de 35 anys, amb una forta implicació en la SEMI durant al menys els últims 3 anys i amb una trajectòria clínica, docent i/o d’investigació d’excel·lència. Es valoren mèrits docents (tutories, formació pregrau), investigadors (tesi, publicacions, comunicacions, participació en projectes d’investigació) i la participació en activitats de la SEMI (participació en Grups de Treball, Escola de Estiu, cursos de formació), etc. Amb aquest premi, la SEMI pretén distingir una carrera científica de excel·lència.